Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 16.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:39 am | |
| .....2 ay sonra..... Miley ve Nick hastahaneye giderler.Mileyin 7.Ayı dolmuştur.Ashleyin odasına gireceklerken ; Görevli:Ashley hanımın hastası var sizi burda biraz bekleticez. Miley:Peki bekliyoruz. O sırada Ashley hastası olan Demi'ye; Ashley:Aldırmak istediğinize eminmisiniz? Demi:Evet . der ve Nick-Miley çiftini görür. Demi:Ashley hanım biraz beklermisiniz? Ashley:Peki. Demi odadan çıkar ve Nick'in yanına gider ve tokatı yapıştırır. Demi:Miley'i hamile bıraktığın gibi benide bıraktın pislik herif.Senden nerfret ediyorum.Nasıl ayarttın beni !Ama ben bebeğimi aldırmayacağım ! der ve Ashley'in yanına gider Demi:Ben aldırmaktan vazgeçtim Ashley hanım. Nick ağzı açık kalır ve bişiy diyemez.O sırada Miley fenalaşır.Ashley hemen koşar ve Ashley:Erken doğum!Çabuk doğumhaneyi hazırlayın ! diye bağırır. Nick, Miley'in yanına gider ve elinden tutar ama Miley elini eker ve bağırmaya başlar. Miley:Aaa suyum geliyoo!Nick bırakma beni!! Nick:Bırakmicam Miley!Bırakmicam bebeğim.. Demi o arada gülerek dışarı çıkar. *****...Joe'nin evi...***** Joe:Demi!Sana bişiy söylemem lazım! Demi:Benimde ... Ama ilk sen söyle. Joe:Tamam !Hazırlan ..Belçika'ya gidiyoruz! Demi:Oleey!Çok sevindimm ne zaman gidiyoruz? Joe:Yarın .. Demi:Tamam ama beim söyliceğim şeyide dinle. Joe:Tamam bitanem. Demi Nickten hamile olduğunu söyleyemez ve Demi:Hamileyim...Senden! Joe:Baba oluyorum!! der ve demiyi kucağına alarak öper. *****...Vanessa'nın Evi...***** Vanessa telefonda arkadaşı Moni ile konuşuyordur. Moni:Canım bence bi test yaptır. Vanessa:Saçmalama.Ne olabilirki... Moni:Bu kusmalar pek iyi değil.Sen bak! Vanessa:Tamam ben sana haber veririm. Moni:Tamam görüşürüz. Vanessa elindeki testi alır ve tuvalete gider.Döndüğünde şok olmuştur. Vanessa:Pozitif..Nasıl..Ben...Hamile miyim?? O sırada Zac gelir ve Vanessa'nın elindeki testi görür ve onu hastahaneye görürür. *****...Hastahane...***** Doktor:Karınız 2 aylık hamile. Vanessa:Ama nasıl 2 aylık olur? Zac:Olmuş işte!Baba oluyorumm! Doktor:Ayda bir kontrole gelin lütfen. Vanessa:Peki geliriz. Zac'in telefonu öper ve gelen mesaja bakar. Zac:Miley doğurmuş! Vanessa:Ciddimisin?Hastahanedeler mi?Ziyarete gitsek! Zac:Tamam. Zac ve Vanessa Miley'in odasına giderler. Miley:Meraba.. Vanessa:Oov bitanecik arkadaşım doğurdu demek. Miley:Evet erken doğum oldu. Vanesa:Evet farkettim.Hazır çocuk doktorunuz burdayken doğurmuşsun. Nick odaya girer. Nick:Miley hayatım bebeği getirdiler. Bebeği getirirler ve Miley'in kucağına verirler. Nick:Ee adını koymicakmıyız? Vanessa:Daha koymadınız mı? Miley:Adı Kevin olsun.... Bölüm Sonu! | |
|