Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 2. Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:19 am | |
| Zac:Bu...bu... derken Ashley anne diye ağlıyordu.Ashleyin annesi trafik kazası geçirmişti. Zac:Sakin ol bebeğim diyerek onu amaliyathanenin önüne getirir. Ashley ağlayarak:Nasıl sakin olabilirim ?? O benim annm ya ona bişey olursa be... Zac:Olmucak!Olamaz Sen yeterki ağlama birtanem diyerek onu göğsüne alarak öper. Az sonra amaliyathaneden doktar çıkar Ashley:Annem nasıl??? Doktor:Bunu üzülerek diyorumki ashley hanım annenizden bir beyin kanaması var diyerek ordan ayrılır. Ashley diziyle yere çökmüş ağlarken Zac:Böyle yaparsan annen geri dönmez ashley! dimdik durmalıyız hadi kalk ayağa diyerek onu kaldırırken anons geçer Anons:Sayın başhekim ZAC EFRON ve kadın doğum uzmanı ASHLEY TİSDALE odızda hastanız var...!! Ashley:Tamda sırası Zac.Hadi canım hastamıza bakıp takrar geliriz. Ashley:Olmazz annemi bırakamam... ZaC:Şuanda sana nişanlın olarak değil baş hekimin olarak diyorum HADİ İŞİNİN BAŞINA! --------------------------------KORİDOR------------------------------- Vanessa:Ashley ne oldu sana? Ashley:Annem... Vanessa:Ne oldu annene? Ashley:Kaza geçirdii Vanessa:Çok üzüldüm canım ama hiçbir zaman ümidini kaybetme. Ashley:Teşekkürler ama hastam var gitmeliyim. --------------------------------------FİLM ÇEKİMİ------------------- Corbin:Hadi canım iyi çekimler der ve onu sımsıkı sarar. Demi:Seni seviyorum Corbin:Bende seni diyerek Demi filmin çekileceği yerin içine girer. Demi:İnanmıyorum!! Nick:Aaaa demi sendemi bu filmdesin? Demi:Evet Nick:Hangi rölü oynıcaksın? Demi:Sindy sen? Nick:Jack yani niz filmde sevgiliyiz.... Demi:Evet yha inanmıorum...! Yönetmen:Demi ve nick sahneye... Demi:Hadi gidelim Nick:Tamam.. Yönetmen:Öpüşme sahnesini çekicez. Demi:Anlamadım? Yönetmen:Size demediler mi? Demi-Nick:HAYIR........!!!!!!! Yönetmen:Sorun değil sahneye Demi ve nick aynı anda:Offf derler Tam öpüşme sahnesini çekerken miley gelir. Miley:Nick!! | |
|