Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 15. Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:37 am | |
| Simay&Melike Ortak Yapım Gururla Sunar.. Joe'nin Evi* -Saat:20:00- Demi televizyon izliyordur ve az sonra aşağıya Joe iner. Joe:Hadi seni bir yere götürcem.. Demi:Nereye ? Joe:Süprizz.. Sen üstünü giyin hadi... Demi:Peki giyineyim.Az sonra demi aşağıya inmiştir. Joe:Her zaman mükemmel misin ? Demi:Gerektiğinde =) Joe:Hadi prenses'm gidelim. Demi:Merak ettim ya ipucu versen diyerek onu öper. Joe:Süprizin tadı kaçar hadi birtanem diyerek dışarıya çıkarlar. Demi:Off Joe ya.. Joe:Gidince görürsün diyerek kapıyı açar ve demi arabaya biner. Demi:Peki ne zaman orda oluruz? Joe:Yarım saat sonra... Demi:İyi şarkı açalım.. Joe:Tamam. Demi:Durrr durrr magazin programı haberimi yapmışlar. Spiker:Evet Eurovisiona kim gitsin diye anketler oluyordu ve son karar konuldu Eurovisionda bizi Demi Lovato temsil edicek.Şimdiden Demi hanıma başarılar dileriz. Demi:İnanmıyorum duydun mu??Hemen şarkı bulmamız lazım senden birşey istiyebilir miyim? Joe:Ne istersen.. Demi:Benle beraber katılır mısın?Ben şarkı söylerim sen gitar çalarsın nasıl fikir? Joe:Olur hayatım diyerek alnından öper. Demi:Ayyy çok mutluyuuum.. Joe:Geldik hadi demi.. Demi:Aaa yemek yicez =) Joe:Evet diyerek arabadan inerek demi'nin kapısını açar. Demi:Çok naziksin teşekkürler. Joe:rica ederim diyerek lokantaya girerler. Demi:Şuraya oturalım mı ? Joe:Peki diyerek Demi'nin sandalyesini çeker. Demi:Hemen yiyebilir miyiz çok acıktımda xD Joe:tamam canım diyerek garsonu çağırır. Garson:Buyrun efendim ne istersiniz? Demi:Ben bir şarap ve sushi.. Garson:Peki siz ne alırdınız? Joe:Bende aynısından alıyım. Garson:Peki 10 dk'ya gelir.Hoşgeldiniz bu arada. Demi:Hoşbulduk ama biraz acele çok acıktım xD Joe:Demi tamam gelcek işte.. Demi:Tamam ya of.. az sonra yemekler gelir. Garson:Afiyet olsun.. Joe:Teşekkürler.. Demi:Yemekler çok güzel demi? Joe:Senin kadar değil.. Demi:Şımartıyorsun beni Joe... Joe:Ben sana birşey sorucam diyerek kemancıları çağırır ve diziyle yere çöker. Demi:Ne oluyor burda? Joe:Yüzüğü çıkararak Benimle Evlenir Misin Demi? Demi çok şaırmıştır ve hiç düşünmeden:Eveeeett! der Joe:Yüzüğü ona takar ve alnından öper. Demi:Seni seviyorum.. Joe:Bende seni hayatım.. Nick ve Miley'in Evi*-Saat:21:00- Miley:Aşkıım ne zaman gelinlik ve damatlık almaya gidicez?diyerek yanına oturur. Nick:Gideriz acelesimi var ? Miley:Bence var bebeğimizin cinsiyeti belli olcak ve biz evlenmedik yoksa vazmı geçtin evlilikten diyerek üzülür. Nick:Saçmalama evlencez tabikide seni çok seviyorum miley'im hayatımın anlamısın.. Miley:Bende seni.. diyerek öpüşürler. Corbin'in Evi*-Saat:01:00- Ashley:Aşkım bugün burda kalabilir miyim ? Corbin:Baban kızmaz mı? Ashley:İzin aldım merak etme bu halde eve gideceğimi sanmıyorum. Corbin:Tabiki kalabilrsin sorman hata burası senine vin oldu artık. Ashley:Teşekkürler diyerek gözü demi'nin resmine gider ama hiçbirşey belli etmez. Corbin:Benim odamda yatabilirsin zaten başka yatak yok xDben burda kıvrılırım. Ashley:Saçmala Corbin yatağından men etmem seni Corbin:sen nerde yatıcaksın? Ashley:İkimiz yatalım olmaz mı ? Corbin:Olur tabi ben istemezdin sanıyorum. Ashley:Ben senin yanında mutluyum Corbin.. Sabah Olmuştur*-Saat:12:00- Ashley uyanmıştır ve çığlık atar. Corbin:ne oluyo be? Ashley:İşe geç kaldım bugün Miley'ler gelcekti ve bebeğin cinsiyeti belli olucaktı gitmem gerek.. Corbin:Tamam güle güle.diyerek onu öper. Ashley:Görüşürüz diyerek hastaneye gider. Hastane*-Saaat:12:30- Ashley hemen odasına girer.İyiki gelmemişlerdir ve önlüğünü giyer. Az sonra Miley ile Nick gelir. Ashley:hoşgeldiniz.. Miley:Çok heycanlıyız.. Ashley:O zaman hemen sizi yatıralım. Nick:Belli mi? Ashley:Eveet =) Miley:Kız mı? Ashley:Hayır erkek tebrik ederim... Nick:Olleyy benim gibi olcak oğlum diyerek bağırır. Miley.Yok aman olmasın snin gibi çapkın olmasını istemem xD diyerek ashleyle gülerler. Nick:Hiçte bile benim gibi yakışıklı olcak oğlum.. Miley:Hiç şüphem yok.. Ashley:tebrik ederim tekrar ama kontrole gelin.. Nick:tamam ashley hanım.. | |
|