Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 10. Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:29 am | |
| Zac:Ama benden nasıl böyle bişey istersiniz. Babası:Gerisini sen düşün.Vanessa yaşasın mı ölsün mü? Zac:Tamamm!Ashley'yle evlenicem.Yeterki Vanessa'ya dokunma! Babası:Ha şöyle.Yarın ilk iş gelinlik ve damatlık seçmeye gideceksiniz !! Zac:Tamam.. **********---------Demi'nin Evi---------********** Demi hayattan nefret ediyordur artık.En sonunda hayattan kopmak istediğini ve yaşamayı sevmediğini düşünür. Demi:Sevdiklerim beni yalnız bıraktı.Artık yaşamak bana haram.Ölmek istiyorum. Demi pencereye yaklaşır ve; Demi:Yaşamak istemiyorumm!! diye bağırır. Herkes oraya toplaşır ve hastahaneyi polisi itfaiyeyi heryeri ararlar.Büyük bir uğraşıdan sonra Demi'i hastahaneye kaldırırlar.Polis gelir ve Demi'yle konuşmak ister. Polis:Neler oldu da böyle bir işe kalkıştınız??Anlatabilirmisiniz?? Demi:Ben Bugs Buny severim. Polis:Ben size olanları anlatmanızı söyledim. Demi:Klozetim kirlenmiş.Temizlemem lazım.Bırakın beni klozetimi temizlemem lazım. Polis:Ne klozeti!Demi hanım kendinize gelin lütfen. Demi:Aşk ezdi klozetimi!Pis oldu.Botları çamurluydu. Polis Demi'nin kafayı üşüttüğünü anladı ve Demiyi akıl hastahanesine kaldırdı. Demi:Bakın büyük yanlışlık var.Beni kumsala götürüyorsunuz biliyorum ama ben kumu sevmem.Aşkta kum gibi tane tanedir. **********---------Miley'n evi---------********** Nick:Miley!Aşkım kahvaltını yatağamı getiriyim yoksa birlikte aşağıda mı yicez? Miley:Yukarı getirsen ne güzel olur. Nick:Tamam hayatım getiriyorum. Miley bu arada yatak odasındaki televizyonu açar.Ve gördüklerine inanamaz. Miley:Nick!!Hayatım koşş!! Nick:Ne oldu bebeğim! Miley:Bak!Neler olmuş! Nick'in ağzı açıkkalır ve ne diyeceğini bilemez. Nick:Unutalım artık o sürtüğü.Cezası neyse çeksin.Akıl hastası olduğu çok belliydi zaten. Miley:Çok tuvaletim geldi. Nick:Benimde! Nick-Miley:Önce been!! diye bağırarak tuvalete kadar koşarak yarışırlar. **********--------Zac'in Evi--------********** Ashley:Aşkım hadi uyan artık gelinlik bakmaya gidicez. Zac:Tamam kalkıyorum. Ashley:Ama senin yapıcak başka bir işin var! Zac:Neymiş o yapıcağım iş? Ashley:Unuttun mu?Vanessa ile konuşacaksın. Zac:Evet.Doğru.Tamam ben konuşmaya gidiyorum. **********---------Vanessa'nın Evi---------********** Vanessa yatağında uyuorudr.Bu arada kapı çalar ve koşa koşa merdivendende düşerek kapıya gider. Vanessa:Bebeğim sen mi gel... Zac:Çok kalamicam Vanessa. Vanessa:Tamam peki öyle olsun.İçeride mi girmicen? Zac:Hayır kapı önünde konuşulacak bişiy değil. Zac içeri geçer ve oturur. Vanessa:Neymiş bu ciddi konu? Zac:Bak sana söyliceğim şeyi gerçekten snein iyiliğin için yapıcam. Vanessa:Zac çatlatma beni söyle işte!! Zac:Ben... Vanessa:Evet.. Zac:Ben yapamicam.Daha fazla nişanlı kalmamalıyız. Vanessa:Ama niye.. Zac:Söyledim yha senin iyiliğin için.. Vanessa:Amaa.. Zac:Şışşş.Lütfen daha çok zorlaştırmayalım.Hoşçakal.! Vanessa ağlayarak odasına çıkar.Zacde ağlayarak arabaya biner ve gider. | |
|