Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 3. böLüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:20 am | |
| Nick:Miley Miley:Ne oluyor orda? Nick:Açıklayabilirim.. Miley:Neyi açıklıcaksın?! Nick:Bi film çekiyoruz aşkı.. Miley:Bana aşkım deme! ve film çekiyorsan öpüşmen gerekmez.! Nick:Ama senor... Miley:Hesabını evde sorcam sana!!! Arkadan demi gelir ve... Demi:Ben özür dilerim böyle olsun istemezdim derken biraz yaklaşırlar Nick:Üzülme senin bi suçun yok! diyerek kapıyı hızlıca örter arabasına biner. Demi:Ne yaptıqınızı gördünüz mü? diyerek yönetmene kızar ve oda eve gider. --------------------------------------NİCKİN EVİ------------------- Miley:Kızdan ayrılamadın demi? bende olsam ayrılmazdım bulmuşşun güzel kızı ohh... Nick:Ne saçmlıyorsun sen yha aramızda hiçbirşey geçmedi! Miley:aaa üzüldüm bak geçmemesine Nick:Saçmalama diyerek onu kendine iter ve kulanğına ben sadece seni seviyorum der. ---------------------------------------------HASTAHANE------------- Ashley Zacın kapısını çalar ve açar. Ashley:İşin bitti mi? Zac:Hemen geliyorum diyerek ashley'in elinden tutarak amaliyathanenin önüne gelirler.Ashley nişanlısının boynuna yaslanmış dururken ona: Ashley:Ona hiçbirşey olmucak demi? Zac:Hayır bebeim derken Vanessa gelir. Vanessa:Durumu nasıl? Zac:Aynı... Vanessa ashleyin yanına gelerek umudunu kaybetme bak gör düğününde ayakta olıcak. Ashley:İnş.Bende öyle umuyorum Vanessa:Benim gitmem lazım evraklar varmış ona bıkacam ve zac bey sizinde bakacağınız belgeler varmış diyerek yanlarından uzaklaşır. Zac:Unutma seni seviyorum diyerek onu öper Ashley:Bende seni... Güle güle ------------------------------------DEMİ'NİN EVİ------------------
Demi eve gel,r ve Corbin:Nerde kaldın? Demi:Yeni bitti çekim. Corbin:Çekim haa herşeyi biliyorum yalan atma biz ne zamandan beri çekimde nickle öpüşüyoruz.!! Demi......................................... Corbin:Cevap ver bana! Demi:Film çekiyorduk biliyorsun ve senoryo böyleyi bende bilmiyordum. Corbin:Ordan ayrılabilirdin ama seve seve öpüştün yazıklar olsun! Demi:Corbin corbinn Corbin:Çabuk uyu! Demi:Sen ne yapacaksın? Corbin:Boşversene beni sen nicki çağır yine öpüş olur mu canın sıkılırsa. Demi:İnanmıyorsun sana yalan atmıyorum derken kapı suratına örtülmüştür. Ağlayarak salona geçer
3. BÖLÜM SONU.... | |
|