Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 19.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:44 am | |
| Simay&Melike Yapım Gururla Sunar... Lokanta*-Saat:22:06- Ashley:Corbin ben ne dicemi bilemiyorum ama tek bildiğim birşey var oda seni sevdiğim ve seveceğim bu yüzden EVET!seninle evlenmek istiyorum=] Corbin:Seni çok seviyorum prensesim... Ashley:Bende.. Corbin:Bu günün şerefine tatlı yemeğe ne dersin?Ashley çantasına elini sokmuş cep telefonunu ararken aklına hastanede unutttğu gelir. Ashley:Kusura bakma hayatım cep telefonumu hastanede unutmuşum ben hemen alıp geliyim yada ordan eve geçerim. Corbin:Kimin evine? Ashley:Babamın haberi veriyim hazırlıklara başlasın hadi canım görüşürüz yarın.. diyerek Corbin'i öpüp ordan ayrılır. Hastane*-Saat:21:04- Ashley odasına giderken Vanessa ve Zac'ın konuştuklarını duyar. Vanessa:ZAc git burdan.!! Zac:Neden bunu yapıyorsun? Vanessa:Bebeğim düştü artık yaşamama gerek yok! Bunu duyan Ashley odaya girer. Ashley:Neler oluyo burda?Vanessa o bıçağı hemen indirir misin? Vanessa:Hayır!!Ölmek istiyoruuuuuuuuuum..!!!!!!!! Ashley:Saçamalamaaa peki ölmek istemenin nedeni ne ? Vanessa:Bebeğim düştü.. Ashley:Bunu üzüldüm ama tek bir gerçek var neden birdaha olmasın?Bu neden çok saçma bu yüzden o bıçağı karnından indir. Vanessa:Ciddi misin?Olur mu? Ashley:Hatırlatırım ben kadın doğum uzmanıyım bu nedenle tüp bebek bile yapabilirim sana hadi indir o bıçağı. Vanessa bıçağı indirmiş Ashley'in yanına gider. Vanessa:Sen sen benle küs değilmiydin? Ashley:Evet sana çok kırgınım ve kızgınım ama olsun seninde ölmeni istemiyorum. Zac:Ama siz babanla planlar yapıyordunuz.. AShley:Söylemeyi unuttum o planları ben 1 ay önce bitirdim her neyse unutma Vanessa "Sen daha önemlisin" diyerek odadan çıkar. Vanessa:Peki neden geldin buraya? Ashley:Telefonumu unutmuşumda onu almaya geldim.Hadi görüşürüz kendine iyi bak vanessa.. Belçika*-Saat:10:05- Demi'yi Belçikeda bir talk show teklif götürmüştü bu yüzden Joe ile birlikte Belçikeya gelmişlerdi.Babasınında burada ihalesi vardı. Demi havalimanında birisi babasına benzetmiş Joeyle konuşuyordu. Demi:Şu babama çok benziyor.. Joe:Yanına gidelim o zaman. Demi:Tamam.. diyerek Joeyle birlikte benzettiği adamın yanına gider.Evet bu babasıydı.Demi çok mutlu olmuştu. Demi:Baba.. Babası:Ne işin var burda?Ahh neden sorduysam yine ne haltlar karıştırdın_ Demi:Birşey yapmadım ben!Dinlemediniz bile beni! Babası:Ne dinlicem be senin **** yaptığını mı? Demi:Öyle birşey yok tamam mı?Seni kocamla tanıştırmak istiyorum.Joe'yi gösterir. Babası: Oğlum bunla fazla takılma ne haltlar yediğini bir bilsen.. Joe:Biliyorum efendim ama Demi öyle biri değil!Çok iyi bir kız ve müjde veririm!Bir çocuğumuz olucak. Babası:Tebrik etmek isterdim ama belkide senden değildir.Kaç kişiyle yattı senden olduğunu nerden biliyorsun? Joe:Öyle birşey yapmaz Demi!Zaten Nick onla eğlence için birlikte oldu bu durumda kızınızın hiçbir suçu yok! Babası:Benim öyle bir kızım yok!Vede lütfen soyadını değiştir.Benim soyadımı almanı istemiyorum soyadımın kırlenmesini istemiyorum diyerek ordan uzaklaşır.Demi bir banka oturmuş ağlıyordur.Joe onun yanına gelir. Joe:Canım böyle yapma... Demi:Nasıl yapmamayım ya?Yüzümü dair görmek istemiyor soyadını değiştir dedi. benim öyle bir kızım yok dedi! Joe:Seni dinlemedi ama.. Demi:Dinlese bile yine beni sevmicek! Joe:İstersen talk show'a katılmayalım. Demi:Bencede hemen sağlık kontrolune gidelim..bebeğin durumuna bakalım dierek gözyaşlarını silerek banktan kalkar Joe'ye sarılarak yürürler... 19.Bölüm Sonu.. | |
|