Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 13. Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:34 am | |
| ---------*Corbin'in Evi*--------- Corbin televizyonu açar ve spiker: -Şok şok şok...!Demi Lovato bu kezde Joe Jonasla yakalandı..Aynı evden çıkan ikililer birliktemi değil mi bunun cevabını Demi hanıma soracağız.. Muhabir:Demi hanım Joe Jonasla ilişki yaşadağınız doğrumu ? Demi:Özel hayatımla konuşmak istemiyorum.. Muhabir:Peki sahneye dönücekmisiniz? Demi:Tabikide tekrar süperstarlağıma devam edicem yakında süprizim var şimdilik bu kadar.İyi günler. Corbin kendi kendine "Vay vay bu kezde joe ile birlikte aptal demi herkeslede yatağa giriyo inanamıyorum ya onu neden sevdim hiç bilmiyorum.Her neyse onu artık düşünmek bile istemiyorum. ---------------*Ashley'in Hastanede Odası*--------------- Ashley odada ağlarken içeri miley ve nick girer. Miley:Noldu size ashley hanım ? Ashley:Birşeyim yok diyerek gözyaşlarını siler. Nick:İyi misiniz? Ashley:Hayır..Ama boşver işime dönmeliyim. Miley:Siz nişanlıydınız ne oldu? Ashley:Bıraktı tamam mı beni nikah masasında biriyle evlendi yatağa girdi anlıyomusun?diyerek hıçkıra hıçkıra ağlar. Miley:Ben szi üzmek istemezdim özür dilerim. Ashley:Her neyse buyrun yatıralım sizi.. Nick.Nasıl bebeğimiz? Ashley:İyi görünüyor cinsiyeti 1-2 haftaya kadar belli olur. Miley:Teşekkürler.. Ashley:Rica ederim görevima am en kısa zamanda evlenin benden söylemesi =) Nick:Davetiyeli hazırlıyoruz. Ashley:Tebrik ederim ama miley hanım benden size tüyo bu aralar nick beyi dışarıya salmayın xDder ve hep birlikte gülüşürler. Nick:Yok ben miley'mden başkasına bakmam.. Ashley:İyi bakalım ama tekrar gelin sağlığı için bebeğinizin. Miley:Hiç şüpeniz olmasın. Ashley az sonra bir kafeye gitmiştir. ---------------*Cafe*--------------- Cafede corbinde ordaydı.Ashley onun yanına gelerek:"Boş mu?" Corbin:Aa hoşgeldin tabikide boş. Ashley:merhaba.. Corbin:Nasılsın? Ashley:İyi olmaya çalışıyorum ama aklım çok karışık. Corbin:Neden? Ashley:Ya nick mileyle hep kontrole geliyolar miley hamileymiş ama nickle miley evlenmediki nasıl hamile kalıyor aklım almıyor.Bu ünlülerde hep böyle... Corbin:O aşşalık adam demiyide böyle kandırdı.İstediği kişiyle yatağa giriyor sonra bırakır huyu böyle. Ashley:Ama şuanda mileyden başkasını gözü görmüyor evlenceklerimiş.Ayy demi çok üzülür şimdi ya.. Corbin:Nedenki üzülsün beni bırakıp gitmek nasılmış görsün! Ashley:Corbin saçmalama kızı annesi ve babası evlatlıktan reddetti sen yoksun nick yok şimdi yanında joe var ama onunda gitmemesi ne malüm? corbin:adını anmak istemiyorum pisliğin. Ashley:Sendede suç var! Corbin:Nedenmiş? Ashley:Kıza hiç evlenme teklifi ettin mi?Belki o evlenmek istiyo yuva kurmak çocuğu olmasını istiyo nerden biliyorsun? Corbin:Saçmalama ne olur.. Ashley:Her neyse senin iş ne oldu? Corbin:Topu elime almıyorum ki xDder ve ikiside kıkır kıkır gülmeye başlarlar ve istemeden yakınlaşırlar. Ashley:Galiba ben.. Corbin:Seni çok seviyorum ashley der ve öpüşürler.... | |
|