Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 23.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:51 am | |
| Selike* Gururla Sunar Hastane* Zac kafeteryada oturuyordur.Az sonra Ashley'de gelir. Zac:Ashley buraya gelebilirsin. Ashley:Teşekkür ederim ama gerek yok. Zac:Senle birşey konuşmak istiyorum. Ashley:Ne hakkında ? Zac:İkimiz hakkında. Ashley:Zac yapma lütfen bu hale sen getirdin.Sözlerine,yeminlerine sen ihanet ettin.Biz sana ikinci şansta vermiştik.Unut artık ikimiz diye birşey yok. Zac:Ama Ashley.. Ashley:Zac yeter ama git Vanessa'nın yanına geçmiş geçmişte kalır.Umutlanma bir daha senle asla olamam.diyerek kafeteryadan ayrılır.Zac'da odasına gider. Hastane*/Zac'ın Odası Zac:İnanmıyorum ya!Yaşadığımız herşeyi unutmuş!diyerek masasındaki herşeyi dağıtır.Az sonra bu gürültüyü duyarak yanına Vanessa gelir. Vanessa:İyi misin Zac ? Zac:Evet iyiyim gidebilirsin. Vanessa:Emin misin ? Zac:Vanessa birşeyim yok diyorsam yoktur.Yeter git işinin başına! Vanessa:Zac sana neler oluyor anlamıyorum ?Beni eskisi gibi sevmiyorsun. Zac:Saçmalamayı kes Vanessa. Vanessa:Sen saçmalıyorsun!diyerek odadan ağlıyarak çıkar. Özgün'den Yanlızlık şarkısı çalar. Zac:Neden böyle yapıyorum ki ?Dediği gibi herşeyi ben bozdum.Ben yeminlerime ihanet ettim.Vanessa'yı seçtim.Ama onuda sevmiştim.Şimdi onu unutmalıyım.Ne yaşdıysak yaşıyalım unutmalıyım onu.diyerek onla beraber tüm resimleri yakar. Jemi^nin Evi/Yatak Odası Demi yatakta döneliyordur.Ve Corbin'le resmine bakar.Az sonra Joe gelir.Hemen resmi çekmeceye sokar. Joe:Neydi o ? Demi:Hiçbişey. Joe:Emin misin ? Benden birşey mi saklıyorsun ? Demi:Hayır tabikide. Joe:Eh peki..Hadi gel yemek yiyoruz. Demi yataktan kalkar.Ve aşağıya iner.Joe tedirgin olduğu için çekmeceyi açar.Ne görsün!Corbin'in resmi hemen resimle aşağıya iner. Salon Demi:Nerde kaldın Joe ? Joe:Bilmem senin döklümlerini topluyorum. Demi:Neyden bahsediyorsun.Açıkça söyler misin ? Joe:Bu ne Demi ? diyerek resmi üstüne atar. Demi:Aaa kalmışmı.Atçaktım yemin ederim çöpe atıcaktım. Joe:Demi numara yapma ne olur.Yatktada bu resme bakıyordun. Demi:Evet ama atıcaktım yemin ederimki atıcaktım. Joe:Yeter Demi ya numara yapma ne olur. Demi:Yani ben gideyim tabi çok kaldım burda diyerek dışarıya çıkar. Dışarı*Saat:24:00 Demi ağlıyarak ara sokaklardan tek başına geçer.Havada iyice kararmıştır.Karşıdan 2 adam gelir. X:Güzelim nereye böyle tek başına ? Demi:Gidin başımdan.diyerek yürümeye çalışır.Ama önünü keserler. XX:Aa gitme ama o seni eğlendirememişse biz seni eğlendiririz. Demi:Gidin başımdan yoksa polis çağırcam. XX:Çok korktuk! Demi:Şimdi gelirlerse görürsünüz! X:Ama onlar gelene kadar senin işin biter ve bizde burdan kaçarız. Demi:O kadar emin olmayın bence. X:Vayy sen süpermenmisin be sen bize hiçbirşey yapamazsın. Demi:Görürüsünüz şimdi diyerek ikisininde gözüne sprey sıkarak.Evie doğru hızla koşar. Jemi'nin Evi* Demi kapıyı çalar.Az sonra Joe kapıyı açar. Joe:Ne bu halin ? Demi:Hiçbişeyim yok senin sayende. Joe:Yine ne oldu ? Demi:Karşıma iki adam çıktı.Tehtid etti.Kesin birşey olcak.Buraya yazıyorum Selana'yı kaçırcaklar.Hemen onu buraya getir. Joe:Saçmalama Demi dediğin şey sadece flimlerde olur. Demi: Olsun yinede biz tedbirimizi alalım Joe:Hem ben sana hayla kızgınım. Demi: Sanki ben değilim !Ama gerçekten öldürülmemi istiyorsan gidebilirim. Joe: O kadar kötü birisi değilim burda kal güvende olursun. Demi: İyi sağol ben Selana'nın yanına gidicem. Corbin'in Evi* Corbin televizyon izliyordur. Ve az sonra kapı çalar.Gelen Ashley'dir. Corbin:Hoşgeldin canım diyerek onu öper. Ashley:Hoşbuldum da hemen valizini hazırla İngiltereye gidiyoruz!! Corbin:Hemen mi ? Ashley:Evet bir itirazın yoksa. Corbin:Yok tabiki ama hazırlıksız yakalındım.Daha ev duruyor. Ashley:Dursun ev satma.Gelince yine burda otururuz. Corbin:Geri döncekmiyiz ki birdaha buraya ? Ashley:Bilmiyorum bir tahmin hadi oyalanma sende valizini hazırla. Zanessa'nın Evi* Zacla Vanessa salonda oturuyordur. Vanessa:Bugün neyin vardı ? Yine Ashley'lemi kavga ettin ? Zac:Ne alaka ? Her kötü olduğum zaman Ashley'lemi kavga etmem gerekiyo ? Vanessa:Bilmem %99 Ashley'le kavga edersinizde. Zac:O zaman %1'i bu günü kapsıyor. Vanessa:Ben mi kırdım seni ? Zac:Hayır Vanessa yeter artık olan oldu ben odaya çıkıyorum. Vanessa:Tamam bende az sonra gelirim Zanessa'nın Evi*/Yatak Odası Yatakta durmuş Ashley'le yaşadıklarını anımsar. Zac:Çok üzgünüm Ashley seni kaybettiğim için.Ama senin dediğin gibi artık birlikte olamayız.Biz diye birşey yok.Ben "bizi" Vanessa'yı seçerken öldürdüm... 23.Bölüm Sonu Selike*Gururla Sundu... | |
|