Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 28.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 24, 2009 6:50 pm | |
| 28.Bölüm Ay Yapım ve Selike Gururla Sunar
Sınıf/6-A Ders bitmiş herkes gitmek için hazırlanıyordu.İsabella ve Adriana Selena'nın yanına gelmişti. Selena:Kızlar görüşürüz ben gidiyorum. Adriana:Tamam canım görüşürüz. Selena ve Kevin dışarı çıkar. İsabella:Bunlar fazla yakınlaştı. Adriana:İsabella zaten büyük bir aşk doğucak demiyomuyuz ? İsabella:Doğru bizim kazıklar yerinde sayıyo. Adriana:Doğru ya bizi kafetaryaya bile davet etmiyorlar. İsabella:Her neyse bizde ikimiz gidelim
Kolej Bahçesi Selena ve Kevin çıkışa doğru yürüyorlardır. Selena:Senide yoruyorum ama.. Kevin:Saçmalama ben çok keyif alıyorum. Selena:Peki (: Selena ve Kevin eve doğru yol alıyorlardı.
Dışarı/Çarşı Kevin:Hep böyle misin ? Selena:Nasılım ? Kevin:Güzel,şeker... Selena:Teşekkür ederim ama hiç farkında değilim. Kevin:Ben sana bir şey söylicektim. Selena:Dinliyorum. Kevin:Ama nasıl tepki verceğini bilmiyorum. Selena:Bilmece bu kadar mı yoksa biraz daha ipucu vericek misin ? O sırada Selenanın evi'nin önüne gelmiş Demi bağrıyordur. Demi:Kızıımm geldin mi ? Kevin:Her neyse yarın söylerim. Selena:Tamam diyerek arkasını döner bir kağıda cep telefonunu yazar ve eline verir. Selena:Aramak istersen...diyerek eve girer
Jemi'nin Evi Selena:Ben geldim annecimmm Demi:Neşeli görünuyorsun.. Selena:Hıhı evet Demi:Kevin'le anlaştınız mı ? Selena:Evet annecim çok iyi birisi. Demi:O zaman hep o seni eve bıraksın. Selena:Nasıl ? Demi:Tabi istersen ben Miley'le görüşürüm. Selena:Bilmiyorum annecim ben üstümüm değiştireyim,ödevimi bitireyim yemeğe gelirim. Demi:Tamam canım babanda bi gelemedi! Selena:Gelir annecim gelir..
Selena'nın Odası Selena yatağına uzanmış bugünü ve Kevin'in çay bahçesinde elini tuttuğu anı hatırlar ve gülümser.Az sonra telefonu çalar. Selena:Alo ? Adriana:Benim canımm baş belan (: Selena:Ne var Adriana ? Adriana:Ne oldu bugün diye sorcaktım. Selena:Adriana ben ona cep telefonumu verdim.. Adriana:Yuuhh!! Selena:Ne oldu ki ? Adriana:Hadi ben kapıyım sevgilin ararsa bulsun seni xD Selena:Adriana yok öyle birşey... Adriana:Tamam tamam diyere telefonu kapatır.
Yoğun Bakım -Vanessa'nın Kapısı- Zac:Ne oldu lütfen söylermisiniz. Doktor:Vanessa...Vanessa'nın ... Belden aşağısı felç.Öyle bi krizki kendi kendiyle barışamazsa bu onu ölüme bile sürükleyebilir. Zac:Nee!!!Nasıl yani!Yürüyemeyecekmi! Doktor:Belki ilk 1-2 gün konuşamayadabilir.Şokun etkisiyle... Zac:Allahım!!Hepsi benim yüzümdeeeeen!!Vanessa!Gitme diyeydim sanaaa!O vakit gitmezdiiin! Zac orada kendini yere atar. Zac:Benim yüzümdeeeeeeeeen! (diye bağırır)
Jemi'nin Evi Demi akşam için süpriz olarak Miley'leri yemeğe çağırmıştır.Bunu duyan ev halkı hazırlıklara başlamıştır. Joe:Ben hangi kravatı takayım sence Selena? Selena:Anneme sor! Joe:Benim karnım acıktı.Senin? Selena:Anneme sor! Joe:Neyi annene sormiyim? Selena:Anneme soor! Joe:Demi hangi kravatı takıyım? Demi:Selena'ya sor! Joe:Hay ben sizin!!! Joe sinirle yukarı çıkar.Selena ve Demi o gidince kahkalara boğulurlar. Selena:Harikayız çak!! Demi:Çak be ... Kapı çalar ve Niley'ler gelmiştir. Selena, Joe ve Demiyi itekleyerek kapıyı kendi açar ve karşısında Kevin'ı görür. Selena:Hoş..Hoşgeldiniz! Kevin:Hoş..Hoşbulduk! Demi ve Miley aralarında kıkırdamaktadırlar.Joe ve Nick çocuklarına bakarlar ve onları gözgöze görünce tıksırmaya başlarlar. Demi:Kesin şu tıksırmayı.. Miley:AY bayılazaaam .. xD Onlar içeri geçerler ve yemeklerini yerler fakat Selena ve Kevin hep birbirine bakamaktan hiçbişiy yapamazlar.
Hastane -Ashley'in Odası-
Zac odaya girer ve Ashley'in başucuna bir mektup ile gül bırakır.Kapıya doğru ilerler ve arkasına bakar.Ashley'e uzun uzun baktıktan sonra oradan uzaklaşır.
Ertesi Gün -Ashley'in Odası- Ashley yine gözlerini açmış ve hemşirenin bıraktığı ilaç yerine gözüne gül ile mektup çarpmıştır.Hemen alıp okur. Ashley:Allah Allah kim yazdı acaba?*Bi tanıdık heralde. Ashley , Seni o kadar çok seviyordum ki nasıl böyle işlere bulaştım anlayamadım.Şunu bilki hâlâ seviyorum.Sen sevsende sevmesende ... Yaptıklarımın çoğu yanlıştı.Herkes yanlış yapar. Umarım bir gün karşılaşırsak bana selam vermeyi unutma.Çünkü kalbimin baştacısın.Bana ihtiyacı olan biri var.Şimdi onu alıp buralardan gitmem gerekiyo.Ama seni çok özlicem. Zac.... 28.Bölüm Sonu ... | |
|