Konu: 20. Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:45 am
Simay&Melike Ortak Yapım Gururla Sunar... Not:Demi ile Joe evlenmiştir.. Demi ve Joe'nin bebeği doğmuştur.Kızdır ve adı Selena'dır.Bebeklikliğinden güzelliği görülür cinstendir.Ama yolunda gitmeyen birşeyler vardır.Joe Demi'nin babasını bu sözünü unutamıyordur "Belkide bebek senden değildir." Joe+Demi'nin Evi*-Saat:12:05- Sabah olmuştur ve ikiside uyanmıştır. Demi:Hadi hayatıım Selena'yıda al gel kahvaltı yapıyoruz.. Joe:Tamam der ve az sonra Selena ile birlikte gelir. Demi:Günaydın. Joe:Sanada canım diyerek kahvaltıya başlarlar. Joe:Ben bugün dışarıya çıkıcam. Demi:Nereye ? Joe:Arkadaşlarla buluşucam merak etme akşam olmadan gelirim. Demi:Tamam bende Selenayla birlikte alışverişe çıkarız. Joe:Tamam. Demi:Birşeyin mi var? Joe:Hayır iyiyim sadece dün gece geç yattım uykumu alamadım o kadar. Demi:Peki.. Joe:Kahvaltı güzel olmuş size afiyet olsun ben gidiyorum diyerek Demi ve Selena'yı öper. Demi'de az sonra Selena ile alışverişe çıkar. Hastane*-Saat:13:20- Joe Demi'yi arkadaşlarla gezicem bahanesiyle kandırmış hastaneye DNA testi yaptırmaya gelmişti. Hemen DNA testi yapılacak odaya girer. Joe:Merhaba ben DNA testi için gelmiştim. Doktor:Peki sizi şuraya oturtalım ve kanınızı alalım. Az sonra tüm işler bitmişti. Joe:Sonuçlar ne zaman çıkar ? Doktor:Hmm 1-2 güne kalmaz çıkar biz size haber veririz. Joe:tamam teşekkürler. Zanessa'nın Evi*-Saat:14:00- Vanessa ile Zac televizyon izliyordur. Vanessa:Tüp bebek yapabilir miyiz ? Zac:Sen istersen neden olmasın hayatım. Vanessa:Ya olmazsa ? Zac:Herşeyi kötü yönden düşünüyorsun.Baksana Ashley seninle barıştı.Tüp bebek yapılıcak.Bebeğimiz olucak hayatımız değişti mutlu olman lazım karamsar olma bu kadar. Vanessa:Zac'dan güzel sözler Eğer sözlerin bittiyse işe gidelim diyorum. Zac:Benle Dalga geçme.. Vanessa:Tamam hadi işe gidelim çok oyalandık. ZaC:Tamam gözümün nuru sen ne istersne yapmaya hazırım. Vanessa:O zaman üstünü giyin ve arabayı hazırla hadi.. Zac:Tamam diyerek onu öper ve üstünü değiştirmeye gider. Niley'in Evi*-Saat:14:30- Not:Miley ile Nick evlenmiştir. Miley:Canımmm hazır mısın hai parka gidicektik hani.. Nick:Bu benim ilgi alanıma girmiyor zaten Kevin 1 yaşında.Park olduğunu nerden anlasın? Miley:Çok konuşma.. Nick:Tamam sustum hadi hazırsan gidelim.Ama söyleyim hayranlarımla ilgilenirim. Miley kaşlarını çatmış Nick'e bakıyordur. Miley:Hele bir ilgilen azrailin olurum.. Nick:Tamam gözüm senden başkasını görmüyor.. Miley:İşte böyle ol hem benim onlardan eksiğim ne ? Ben güzel değil miyim? Beni güzel bulmuyor musun ? Nick:Tamam ya şaka yaptım.Sende hemen sorguya alıyosun. Miley:İş kızlardan açılınca sorgu yaparım bana karışamazsın! Nick:Agresif görüyorum seni.. Miley:Acaba kimin yüzünden ? Nick:Kimin ? Miley:Senin tabikide!Çok konuşmada dışarıya çık hadiii..! Nick:Tamam bağırmana gerek yok! Miley:Hayla duruyor musun ? Hastane*-Saat:14:25- DNA testi yapam doktor Joe'yi arar. Doktor:Joe Bey testler bitti sonuçlar elimizde. Joe:Tamam hemen oraya geliyorum diyerek telefonu kapar. Joe koşarak odaya girer. Doktor:Buyrun sonuçlar.. Joe:Ben anlamam siz söyleyin benden mi değil mi? Doktor:Şey efendim bebek... 20. Bölüm Sonu.. Simay&Melike Ortak Yapım Gururla Sundu...