Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 29.Bölüm | Selike* Ortak Yapım C.tesi Mart 28, 2009 11:52 am | |
| 29.Bölüm Ay Yapım ve Selike Gururla Sunar
Jemi'nin Evi Herkes yemeğini yemiş salonda konuşuyorlardı. Selena:Annecim biz Kevin'le odama çıkıyoruz. Demi:Tamam canım keyfinize bakın. Kevin ve Selena odaya çıkar.
Selena'nın Odası İkiside yatağa oturmuş konuşuyorlardı. Selena:Sen ne dicektin bana ? Kevin:Şey..ben.. Selena: ? Kevin:Selena ben aslında senden çok hoşlanıyorum. Bir dakika büyük bir sessizlik olur.Kevin sessizliği bozar. Kevin:Bir şey dimicek misin ? Selena:Şey..ben..aslında... Kevin:Dinliyorum.. Selena:Kevin aslında bende senden.. Kevin:?? Selena:Hoşlanıyorum.. Kevin:Yani... Selena:Yanisi ne ? Kevin:Benimle çıkar mısın Selena ? Selena:....
Hastane/Ashley'in Odası Ashley mektuptan sonra düşünmeye dalmıştı.Bu arada Corbin yataktan kalkmış artık gezinebiliyordu.Ashley'in odasına gelmiş konuşuyorlardı. Corbin:İyi misin canım ?Ne düşünüyorsun öyle ? Ashley:Yok yok bir şey.. Corbin:Peki canım sen bilirsin.Corbin elindeki mektubu ve gülü görmüş kuşkuyla bakıyordu. Corbin:Elindekiler ne ? Ashley:Bunlar mı diyerek mektupla gülü gösterir. Corbin:Evet onlar. Ashley:Bunlar..Şey..Babamdan gelmiş. Corbin:İyi peki. Ashley yalan söylemenin verdiği acıyla Corbin'e bakıyordur.Sonra dayanamaz ve söyler. Ashley:Tamam tamam.Bunları Zac göndermiş. Corbin:O adamla hala görüşüyomusun?O seni çok üzdü sanıyodum! Ashley:Evet üzdü ama ... Bu gül ve mektup yine onu sevmemi sağlamadı! Corbin:Neyse kavga etmek istemiyorum. Ashley ve Corbin birbirlerine sarılırlar.
Yoğun Bakım/Vanessa'nın Odası
Vanessa'nın odasına giren doktor, Vanessa'nın yanına yanaşır. Doktor:Herşey tamam Vanessa hanım. Vanessa gözlerini açar ve sırıtır. Vanessa:işte şimdi Zac sadece benim olucak.Benim gibi bir hastaya kıyamaz öyle değilmi? Doktor:Kıyamaz efendim. Vanessa:Ona ölümcül hastalığım olduğunu söyledin dimi? Doktor:Evet söyledim. Vanessa:Güzeel. 30 dakika geçer ve Zac odaya girer.Doktor odadan çoktan çıkmıştır. Zac:Şimdi seni ço uzaklara götürücem.Umarım oralarda iyileşmen için bi yol bulunur. Zac , Vanessa'yı kucaklar ve odadan dışarı çıkarır.
Ertesi Gün / Kolej Bahçesi
Selena o akşam olanları arkadaşlarına anlatmıştır.Arkadaşları kesinlikle çıkmalarını onaylıyordur. Adrianna:Kızım saçmalama neden hemen kabul etmedin? Selena:Bu gün cevabımı vericem. Isabella:Beklemen kabahat kalk git ve cevabını ver yoksa bizden sana rahat yok! Adrianna:Aynen o dediğinden.
6/A Sınıfı
Kevin ve arkadaşları kızlar hakkında konuşuyorlardır. Kevin:Kesin reddedicek! Edward:Saçmalamaaa! Lucas:O da zaten seni seviyomuş neden reddetsin?
O sırada Selena ve arkadaşları içeri girerler.Selena Kevin'ın yanına gider ... Selena:Evet. Kevin:Ne evet? Selena:Seninle çıkmak istiyorum. Kevin:... Selena:Bişey demiyecekmisin? Edward:Ne diyebilirki?Çok mutlu!Bi bizim yok mutluluğumuz! Lucas:Kes sesini Edward .. Isabella:Çok üzüldüm Edward.Ama banada teklif eden yok! Adrianna:Banada! Lucas:Sen nerdeydin kızım! Adrianna:Efendim? Lucas:Yani .. Bence çok güzelsin! Adrianna:Sağol (: Edward:Sende Isabella! Isabella Edward'a bi tane şaplatır. Isabella:Sen kes sesini!Başka kızlar kırıştırıyosun sonra bana çok güzelsin diyosun! Edward:Acıdı ama .. Senin vurduğun yerde gül biter! Isabella:Oooof! Selena ve Kevin birbirine kenetlenmiştirler.Ve bianda dudakları birleşir. Lucas-Edward-Adrianna-Isabella:Yok artıkkk!
Jemi'nin Evi
Nick ve Joe otururken birden Joe'nin telefonuna bir mesaj gelir. Joe:Buda ne?? Nick:Ne oluyo!? Joe orada fenalaşır ve koltuğa yığılır. Nick:Ne mesajı?Joe iyimisin!!?
29.Bölüm Sonu ... | |
|