Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 7.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:24 am | |
| Mileyle Nick eve gelmiştir.Miley televizyonu açar ve magazin programında spiker: -Şok şok şok büyük aşk bitti!Corbin ile demi ayrıldı!Ayrılma nedenleri ihanet mi? Bunu duyan miley kendi kendine: -Anlaşıldı nicki dışarıya salmak yok! Ama nick bir gece gizlice evden çıkar ve bir bara gider.Orda demide vardır.Demi belkide 5-6 bardak bira içiyordur.Daha sonra Nick yanına geldi. Nick:Fazla içmedin mi? Demi:Aaa nick al sende iç diyerek bardağı ona uzatır. Nick:Yok teşekkür ederim ama sen bence çok fazla içtin diyerek yanına oturur. Demi:Benden başkası içmesinde kim işsin? Nick:Ne oldu yine neden dertlisin? Demi:Corbinle ayrıldıııkkk... Nick:Boşversene.. Demi:............... Nick:O kaybeder senin gibi bir özel kızı hayatından çıkarırsa o kaybeder. Demi:Ama ben onu seviyodum. Nick:Dünya bak dünyaya belkide seni seven başka biri vardır. Demi:Kimmiş o? Nick:Tam karşında duruyor.. Demi:Sen misin?Şaka yapma... Nick:Şaka yapar gibi bir halim yok. Demi:Ama miley ne dicek.? Nick:Onun canı cehenneme... Demi:Benim eve gidelim mi? Nick:Tamam diyerek onu kucağına alır ve arabaya bindirir. Demi:Geldik geldikk. Nick:Tamam diyerek demiyi tekrar kucağına alır evin içine girdirir. Demi:Hoşgeldin evime diyerek nick'in kucağınza düşer. Nick:Çok sarhoşsun sen diyerek onu yatak odasına götürür. Demi:Tamam ben iyiyim.. Nick:İyi olma halin bu mu?diyerek onu yatağa yatırır. Demi:Sen ne yapıcaksın?diyerek onu kendine çeker. Nick:Sence?diyerek öpüşmeye başlarlar.Ve az sonra yatağa girerler. ---------------------Sabah Olmuştur-Deminin Evi*------------------ Demi esneyerek uyanır o da ne yanında nick yatıyordur.Hiç uyandırmadan sessizce üstünü giyinmeye başlar.Az sonra Nick'te uyanmıştır. Demi:Uyandırmadım değil mi? Nick:Yo yo... Demi:Günaydın =) Nick:Günaydın... Demi:Miley'i arasan diyorum... Nick:Uff tadımızı bozma.. Demi:Sen bilirsin.. Nick:Nereye?? Demi:Hiiiiiç gezinceem canım sıkıldı. Nick:Bende geliyim. Demi:Gelmeni istemem magazinciler senide görürse başımızı ağrıtır. Nick:Evet ama sen böyle mini etek giymişsin pislik herifler sana sulanmasın. Demi:Yook sulanamaz sulanırsa spreyinle gözlerini uayarım der ve ikisi birden kıkırdayarak gülmeye başlar.Az sonra demi evden çıkmıştır. -------------------------Sahil Kenarı----------------- Sahil kenarında yürürken karşıdan corbin'in geldiğini görür ve banka oturur. Demi:Nasılsın? Corbin:İyi olmaya çalışıyorum. Demi:Hmm.... Corbin:Magazincilere birşey söyledin mi? Demi:Hayır. Corbin:Ben yurtdışına gidicem. Demi:İyi yolculuklar belki sevgili bulursun =) Corbin:Sanmam... Demi.Neyse görüşürüz der ve ağlayarak ordan uzaklaşır ve kendi kendine: -Ben nasıl bu hataya düştüm.Nickle neden yattım??Miley ne dicek of diyerek evin yolunu tutar. 7. Bölüm Sonu Simay&Melike Ortak Yapım | |
|