Konu: 4.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:21 am
Demi kaltuğa oturmuş ağlıyorken kapının zili çalar. Demi:Kim o..? Nick:Ben nick. Demi kapıyı açar. Nick:Heyy neden ağlıyorsun sen diyerek gözyaşlarını siler. Demi:Corbinle kavga ettik inanmıyorki bana ! Nick:Ağlama demi... Demi:Nasıl ağlamayayım? derken birbirlerine yaklaşırlar. Nick:Sen çok özel birisin =) der ve istemeden öpüşürler......... Demi:Bunu yapamayız sevgililerimiz var! Nick:Miley'in canı cehenneme.!! Demi:Lütfen gitt corbin gelcekkkk Nick:Gidiorum.... der ve demi koltuğa oturmuş olanları düşünür. -------------------------------------------HASTAHANE--------------- Chace hastahaneye gelmış vanessaya bakarken ashleyi görür Chace:Hey ashley! Ashley:Merhaba chace Chace:Ne yapıyorsun burada? Ashley:Annem ytafik kazası geçirdi derken ağlamaya başlar. Chace:Böyle yaptıkça anneni geri getiremezsin ağlama kendini topla. Ashley:Ole ypamk istiorm ama olmuyor! Chace:Aslında ben vanessayı sorcaktım.. Ashley:Odasında... Cahace:Tmm tşkler der ve odasına girer. -------------------------------------VANESSANIN ODASI------------ Chace:Merhaba birtanem... Vanessa:Aaa hoşgeldin canım der ve onun yanına gider. Chace:Nasılsın? Vanessa:Nasıl olabilirim ki?Bir yandan hastalar bir yandan ashley.. Chace:Evet yhaa çok kötü olmuş... Vanessa:Evet annesi ölüm riski altında ama demiyoruz sende birşey deme Chace:Unuttum bile der ve vanessanın dudağına öpücük kondurur. Vanessa:Bir şeyler yapalım mı akşam? Chace:Sen nasıl istersen ben seni akşam saat: 20:00'da hastahaneden alırım tmm mı? Vanessa:Tamm olur. Chace:Birtanem gönül tanem benim gitmm gerk Vanessa:Nereye? Chace:Bababmlara uğrıcam. Vanessa:Peki der ve chaceyi öper. Chace:Seni seviyorum. Vanessa:Bende diyerek kapıdan çıkar ashın yanına gider. -------------------------------AMALİYATHANENİN ÖNÜ------------- Vanessa:Merhaba Ashley:Merhaba Vanessa:Durumu nasıl? derken zac gelir. Ashley.Aynı... Zac:Birtanem nasılsın? diyerek ashlaeyi öper. Vanessa onları yanlız bırakacağını anlamış giderken... Vanessa:Bu arada zac mdürü bey evraklar varmış onları düzenlememizi istedi. Zac:Yarın düzenleriz Vanessa:Peki... --------------------------NİCKİN EVİ------------------------------- Nick kapıdan içeri girer. Miley:Nerdesin nick?? Nick:Geziniyordum... Miley:Onlaydın değil mi? Nick:Onla derken ? Miley:Demi ile! Nick:Saçmalama lütfen...!! Miley:Nasl saçmalamayaym gzl kızı bulmuşsn!! Nick:Senden güzel değil deer ve öpüşürler. Nick kulağına: -Sadece seni seviyorum der. ----------------------------------------------DEMİNİN EVİ--------- Corbin eve gelir ve demiyi uyanık görünce. Corbin:Uyumadın mı sen? Demi:Hayır seni merak ettim. Corbin.:Sevgilinin yanına gitseydin. Demi:Anlamıyor musun aramızda hiçbişey olmadı! Corbin:Benm için öpüşmen yeterli.. Dem,:Banada dememişlerdi senotyonun bole olcaqını.. Corbin:Çabuk yat diyerek deminin kolunu sıkar. Demi:Canımı acıtyorsun! Corbin:Sende bnm acıttın diyerek kolunu bırakır. Demi ağlayarak yatak odasına girer.Nickle öpüşme sahnesini düşünür ve gülümser daha sonra kendi kendine -Saçmalama demi!senin bir sevgilin var diyerek uykuya dalar...