Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 30. Bölüm | Selike* Ortak Yapım Paz Mart 29, 2009 10:30 am | |
| 30. Bölüm... Ay Yapım Ve Selike Gururla Sunar...
Sınıf / 6-A Lily Selena ve Kevin'in öpüştükleri zamanında fotoğrafı çekmiş.Selena'nın babasına atmıştı.Daha sonra mırıldandı. Lily:Benim olcaksın Kevin sadece benim! Lily ve arkadaşları (Taylor ve Maria)Edward,Kevin ve Lucas'ın yanına giderler. Lily Kevin'e,Taylor Edward'a ve Maria Lucas'a yaklaşır.Bunu gören Selena,Isabella ve Adriana çok sinirlenir. Selena:Kevin aşkım gelir misin ? Bir şey dicem ! Kevin:Tamam geliyorum diyerek Selena'ya doğru gider. Selena:Gel bi diyerek sınıftan çıkar. Kevin:Ne oldu aşkım ? Selena Kevin'e tokat atar. Selena:Yazıklar olsun! Kevin:Ne oluyo Selena ya.. Selena:Lily'le o kadar yaklaştınız ki!Kız içine gircek ve sen hiç rahatsız değilsin bu durumdan! Kevin:Ya ne alakası var! Selena:Tamam Kevin kes sesini!Karşıdan öğretmen Dylan'ın geldiğini görürler ve sınıfa yerlerine geçerler. Derse girmişlerdir fakat Lily bir ana bile Kevin'den gözünü ayıramaz. Edward,Lucas'a fısıldar. Edward:Çok güzel kızlar dimi Lucas..Hele Taylor.. Lucas:Saçmalama sakın Isabella duymasın.
Kolej /Kafeterya Tenefüs olmuş ve Selena,Isabella,Adriana,Kevin,Lucas,Edward bir masaya toplanmış konuşuyorlardı. Selena:Size inanamıyorum ya! En çokta sana Kevin!Kız nerdeyse içine düşücek!Hatırlatırım senin bir sevgilin var. Edward:Ama kızlar çok güzel biz ne yapalım ? Isabella:Demek öyle.. diyerek elindeki meyve suyunu Edward'ın başından aşağıya döker. Adriana:Sen nasıl düşünüyorsun Lucas ? Lucas:Şey..Ben mi ? Adriana:Evet sen! Lucas kendisininde Edward gibi olcağını düşünür ve cevap verir:Sizin kadar değil.Siz daha güzelsiniz.. Selena ve Kevin onları dinlemeden kavga ediyorlardı. Kevin:Ya bak Selena çok saçma bir nedenle kavga ediyoruz! Selena:O zaman bu saçmalıkları yapma ! Kevin:Ya ben seni seviyorum onu değil! Selena:O zaman ondan uzak dur.Kız nerdeyse seni öpücek ya.. Karşıdan Lily,Taylor ve Maria gelir. Selena Adriana ve Isabella'ya fısıldar. Selena:Bizimkiler geliyo. Adriana:Saçını başını yolcam bunların! Selena,Lily'in yanına gider. Selena:Neden geldin buraya sen git arkadaşlarınla dolaş.Bizim yanımıza gelme. Lily:Size gelmedim zaten Kevin'e geldim. Selena:Bak kızım zorluk çıkarma hemen git.. Lily:Yoksa ne yaparsın ? Selena:Tahmin edemezsin diyerek pastayı Lily'in yüzüne yapıştırır.Herkes gülmeye başlar. Lily:Bunu ödeticem diyerek Taylor ve Maria'yı alarak kızlar tuvaletine gider.
Kızlar Tuvaleti Lily:Bu kızı doğduna pişman edicem! Taylor:Onlar bizim kim olduğumuzu bilmiyor boşver Lily.. Lily:Zaten babası ne yapıcam bilmiyorum. Maria:Görürsünüz yarın ayrılcaklar. Lily:Kesin diyerek gülmeye başlarlar.
Hastane/Ashley'in Odası Corbin ve Ashley konuşuyorlardı.Ashley mektubu ve gülü unutamıyordur. Ashley:Corbin yanlız kalmak istiyorum. Corbin:Sen bilirsin canım..diyerekodadan çıkar. Ashley:Ben ne yapıyorum ya ? O beni aldattı.Evlenirken ortada bıraktı.Onun için asla üzülmicem!Ama yapamıyorum.Kalbimde bir yerde onu seviyorum sanki.. Biraz zaman geçer.Tekrar Corbin Ashley'in yanına gelir. Ashley:Sana birşey söylemek istiyorum. Corbin.Dinliyorum. Ashley:Corbin bana zaman verir misin ? Corbin:Ne zamanı ? Ashley:Corbin senle evlenmeye hazır değilim.Senle olmayada.Lütfen biraz zaman ver. Corbin:Ama neden ?! Zac'ımı seviyorsun yoksa ? Ashley:Hayır..Ama onun acısı bende duruyor.Hazır değilim. Corbin:Ashley.. Ashley:Ne olur birşey deme diyerek parmağını dudağına götürür.Ve Corbin odadan çıkar.
Jemi'nın Evi Demi ve Joe ciddi bir şekilde koltuğa oturmuş,Selena'yı bekliyorlardı.Selena mutlu bir şekilde eve girer. Selena:Ben geldimm!! diyerek salona geçer. Joe:Gel otur kızım. Selena:Peki.. Joe:Bu ne diyerek telefondaki Kevin'le öpüştükleri resmi gösterir. Selena:Nerden buldun bunu baba ? Joe:Nerden bulduysam buldum.Bu ne diyorum Selena ? Selena:Biz sevgili olduk Kevin'le bu akşam size söylicektim. Demi:Kızım ayrılman lazım olmaz bu aşk.Olsa bile adı aşk olmaz. Selena:Ama neden anne neden ? Demi:Kızım ne olur zorlama bizi.. Selena:Ama ben onu seviyorum. Joe:Selena!(diyerek bağırır)Olmaz diyorsak olmaz! Selena ağlıyarak odasına çıkar.
Selena'nın Odası Selena sinirle masasındaki herşeyi dağıtmıştı.Ve ağlıyarak yere oturur.Az sonra telefonu çalar.Arayan Kevin'di.Telefonunu alarak duvara fırlatır. selena:Ben onsuz ne yaparım ? Az sonra odasına Demi gelir. Demi:Konuşmak ister misin ? Selena:Neyi konuşayım ki ? Demi:Kızım zamanında neden ayrıldığını öğrenceksin.Ama şimdi söyleyemeyiz. Selena:Ama ben onu çok sevdim diyerek annesine sarılır. Demi:Bende sevmiştim kızım.. Selena:Anne ne olur benden bunu istemeyin.. Demi:Hadi kızım topla kendini bunu yapmalısın. Selena:O zaman ben bu akşam onla konuşmak istiyorum.Hemen onu unutmak istiyorum. Demi:Tamam kızım ben seni yanlız bırakıyım. Selena:Anne telefonunu verir misin ? Ben kırdımda.. Demi:Al canım diyerek telefonunu verir.Selena Kevin'i arar. Selena:Alo.. Kevin:Selena sen misin ? Selena:Benim Kevin senle bu akşam konuşmak istiyorum. Kevin:Hemen mi ? Selena:Evet sahile gel. Kevin:Tamam diyerek telefonu kapatır.Selena hazırlanmış aşağıya iner.
Salon Selena:Anne ben gidiyorum. Demi:Tamam kızım kendine dikkat et.Selena evden çıkarak sahil kenarına doğru yürür.
Sahil Kenarı Kevin çoktan gelmiş Selena'yı bekliyordur. Selena:Merhaba.. Kevin:İyi misin ? Selena:Hayır.. Kevin:Bana ne dicektin ? Selena:Bunu söylemek çok zor ama yapmalıyım. Kevin: ? Selena:Kevin senden ayrılmalıyım. Kevin tam birşey dicekken Selena parmağını Kevin'in dudağına götürür. Selena:Ne olur birşey söyleme.Lütfen..(İzel'den Işıklı Yol şarkısı çalmaya başlar)diyerek ordan ayrılır.
30.Bölüm Sonu ... | |
|