Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 5. Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:22 am | |
| Chace Vanessanın odasına girer. Vanessa:Merhaba...! Chace:Nasılsın birtanem? Vanessa:İyiyim sen? Chace:İiyiyimde hazır mısın? Vanessa:Evet çıkabiliriz. Chace:Peki der ve dışarıya çıkınca Chace:İşler nasıl gidiyo? Vanessa:Hep aynı ahstalar işler... Chace:Tmm dierek arabaya binerler. Vanessa:Senin işler nsl gıdıyo? chace:kotu bitanem vanessa:neden kı? chace:teklif gelmıo... vanessa:canını sıkma chace:sen varsın yanımda o bana yeter =) vanessa:ee nereye gidiyoruz? chace:sinemaya vanessa:aaa süpermiş ne zaman orda olurz? chace:geldk bile der ve karşıdan 2 adam gelir. 1. adam:vayy be güzelliğe bak... 2. adam:taş gıbı be bu kız bnm olcktı varya.. chace:sözlerinize dkkt edin! 1. adam:etmezsek ne olur lan ana kuzusu? chace:bu olur diyerek adama ymrk atar. vanessa:aşkm gidelim burdan hadi dierek aqlamaya bslar 2. adam chaceye bıçak çeker ve:noldu lan ana kuzusu sustun vanessa:hadi gidelim chacee sana bısı ypcklarr chace:hçbişey yapamazlar! 2. adam:emin misin diyerek bıçağı shaceye doğru atar. vanessa:chacee dierek baırır ve ıkı adm kçmslardır.vanessa yaraya bakar ve vanessa:ii bişiyn yk yuruyebılırsın dıyınce chace ayağa klkr chace:iim ben... vanessa:bni çk korkuttun chace:hadi gecemıze tkrar bslayalım... vanessa:ama..... chace:aması falan yk dierek vanessanın elini tutmus mağzaya girerler. vanessa:hangi filme gidicez? chace:ben aşk üçgenini terch ediorm sen ne dersin? vanessa:süper fikr dierek onu oper. chace bilet alır ve chace:cafeye gidelim istersen. vanessa:olur... chace:hadi gul bıraz bk bn ıım vanessa:hadi su masa bos oturalım. chace:asma suratını guzelım dıerek masaya otururlar vanessa:nsl asmayaym az daha ö... chace:ağzından yer alsın bk bn yasıyorum dıerek elini öper. vanessa: bişielr içelim mi? chace:ne istersin diyerek garsonu çağırır. garson:buyrun efendm ne ıstersınız? chace:ıkı tane sutlu kahve ve çilekli pasta garson:pasta kç tne olsn? chace:2.. der ve garson gider. vanessa:zvkımı bılıyorsun chace:o kdrda olsn =) az sonra kahveleri ve pastaları gelir ve yerler vanessa:artık girelim mi? chace:sen nasıl ıstersen der ve masaya parayı bırakır. sinema salonuna girince vanessa:bilette kaç numara yazıyo? chace:25 ve 26 derler ve o koltuğa otururlar vanessa:film ne zmn bslıck? chace:5 dk snra bslar der ve film bşlamıştr. -------------------------------------------------MİLEY'İN EVİ------------ Miley uyanır ve nickin telefonuna mesj geldiğini görünce msjı açar. mesaj demi'den gelmiştir ve "Nick bir yerlerde buluşalım mı?" yazıyordur.miley mesajı okuyunca deliye dönmüştür. ve nickkkk diye bağırır. nick:sabah sabah noluyo miley ya.... miley:bu ne nick? nick uyku sersemı olduğu için:telefooon... miley:peki ne yazıyo? nick okur ve birden kendine gelir. miley:ne yazıyo dedim bide aranızda hiçbişey yaşanmamıştı kız sana mesj çekio bide telefon numarasını vermiş!!! nick:ya biz arkadaşız o yüzden birtanem diyerek yataktan kalkar. miley:arkadaş olmanızı asla ve asla istemiyorum anladın mı? nick:miley arkadaş seçimime karışamazsın miley:.............................................. nick:şu an senleyim öyle değil mi? miley:evet ama 20 dk sonra o kızla yatağa girersin nick:ben öyle biri değilim! miley:tabi tabi........ nick:canımı sıkmaya başladın miley artık yeter! diyerek üstünü giyinmeye başlar. miley:bak bak bak sen bnm canımı acıt o kızla beraber ol ben senı affedeyim sen bana hala canımı sıkıyosun diyosun! nick:biraz kafa dinlemek istiyorum artık yeter...1 diyerek odadan çıkar.mileyde arkasından gelir. miley:o kızın yanına gitçeksek durma giiit! nickin artık sabri kalmamıştır ve mileye tokat atar. nick:nasıl böyle düşünürsün der ve dışarıya çıkar. miley ağlamaya başlamıştır ve şok halindedir. ve ; miley:görüşçez nick efendi görüşcez bana ne yaptıklarını sana bir bir odeticem!! | |
|