Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 27.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Paz Mart 22, 2009 11:50 am | |
| 27.Bölüm Ay Yapım ve Selike Gururla Sunar
Çay Bahçesi Niley ve Jemi çifti konuşmaya öyle dalmışlardırki Selena ve Kevin'nın birbirine davranışlarını görmezler.Selena'da konuşmaya başlar. Selena:Bu bi şakamı? Kevin:Hiç zannetmiyorum. Selena:Dicek bişiy bulamıyorum. Kevin:Bende. Kevin ve Selena birbirlerine bakmaya başlarlar.Ama nasıl bakmak.Gözlgöze hiç hareketsiz .. Demi:Selena terlediysen montunu ... birden bakıştıklarını görür ve onları seyreder. Miley:Hey Kevin su içiceksen ... oda onları görür ve bu durumu bozmak istemez. Demi:Görüyomusun şunları Miley . Kocaman oldular da bakışıyolar. Miley:Bizde küçükken öyleydik. Joe:İşler nasıl gidiyo Nick?Görüşmeyeli ... Nick:Nasıl olsun bildiğin gibi.. Joe:Ben sadece .. Nick:Ne ... Joe:Ben sadece arkadaşlığımızı özledim yani geri gelse ne güzel olur. Nick:Evet ... Miley ve Demi çocukları ve eşlerini kaldırıp gitme zamanı olduğunu söylerler.Birlikte arabalarına doğru yürürken Kevin ve Selena birdirinden ayrılamaz.Selena az önce içtiği kolanın çöpünü atmak ister. Selena:Anne ben çöp atıp geliyorum. Demi:Tamam kızım çabuk ol. Selena çöp attıktan sonra ayağı takılır ve yere düşer.Düştüğü yer tam olarak çukurdur ve oradan çıkamaz. Selena:Anneee!Babaa!!Yardım edin!! Kevin:Geldim bekle! Kevin gelir ve Selena'nın elinden tutup kaldırır.Elleri birbirine değdiğinde ikiside birbirene bakakalırlar. Selena:Şey...ben... teşekkür ederim .. Kevin:Rica ederim.İyi misin ? Selena:İyiyim. Demi:Hadi çocuklar gidiyoruz. Selena:Tamam anne geliyoruz.
Kafeterya Adriana,Selena ve İsabella bir masaya oturmuş konuşuyorlardı. Adriana:Kızım hadi anlat!Dün neler yaşadınız ? Selena:Ya hiçbirşey olmadı aslında. İsabella:Emin misin ? Selena:Sadece el ele tutuştuk o kadar. Adriana-İsabella:Ne!! Selena:Sessiz olun birisi duycak. Ariana:Kızım bu büyük bir şey nasıl oldu anlatsana!! İsabella:Evet Selena meraktan çatladım. Selena:Ben çöp atmaya gidiyordum.. İsabella:Eee.. Selena:Sonra çukura düştüm yardım istedim. Adriana:Eee.. Selena:Sonra beni kurtarmaya Kevin geldi sonra elimden tuttu kaldırdı. İsabella:Yoksa yeni aşk mı doğuyor ? diye Adriana ile gülüşürler. Selena:Kızlar yapmayın lütfen.. Adriana:Tamam sustuk.
Kolej Bahçesi Kevin,Lucas ve Edward bir ağaca dayanmış konuşuyorlardı. Lucas:Kevin ne yaşandı sevgilimi oldunuz yoksa ? Kevin:Saçmalama Lucas.. Edward:Sende anlat o zaman. Kevin:Çukura düşmüştü bende onu kurtarmaya gittim.Sonra kaldırmak için elini tuttum o kadar. Edward:Keşke bende İsabella'ı kurtarsam... Kevin:Sapıklık yapma Edward. Edward:Ne yapalım biz senin gibi şanslı değiliz. Lucas:Neyse çocuklar gidelim sınıfa.
Koridor Lucas,Kevin ve Edward sınıflarına giderken Müdür Harry onları durdurur. Harry:Nereye çocuklar ? Lucas:Sınıfa.. Harry:Sınıfınız değişti. Kevin:Hangi sınıf ? Haary:6-A yani Bayan Selena,İsabella ve Adriana'nın sınıfı. Edward:Süper bir haber hemen gidiyoruz. Harry:İyi dersler!
Sınıf/6-A Tüm sınıf tarih dersi işlerken kapı çalar. Öğretmen Dylan:Girin.. Lucas,Kevin ve Edward girer. Dylan:Buyrun çocuklar ? Lucas:Biz bu sınıfa atanmışızda.. Dylan:Hmm tamam siz bir yerlere oturun sonra ayarlarız. Edward:Tamam hocam. Kevin,Selena'nın Edward,İsabella'nın Lucas ise Adriana'nın yanına oturur. Selena fısıldar:Bu bir şaka mı ? Kevin:Sanmıyorum. Dylan:Selena ve Kevin dersi dinler misiniz ? Selena:Pardon hocam.
Kolej Bahçesi Selena annesi Demi'yi arar Selena:Annecim neler oluyor ? Demi:Ne hakkında ? Selena:Kevin ve arkadaşları bizim sınıfa atanmışlar. Demi:Evet Miley'le birlikte düşündük. Selena:Peki neden ? Demi:Daha iyi arkadaş olmanız için. Selena:İyi peki annecim kapatıyorum. Demi:Bi dakika Selena Selena:Efendim ? Demi:Bu gün Kevin seni bırakıcak eve tamam mı kızım Kevin'ede söle. Selena:Tamam annecim görüşürüz.
Sınıf/6-A Selena Kevin'i bulmuş konuşuyordur. Selena:Merhaba. Kevin:Merhaba. Selena:Dün için tekrar teşekkürler. Kevin:Rica ederim. Selena:Annem bugün senin beni eve bırakıcağını söyledi tabi sanada uyarsa.. Kevin:Tabi bende zevk alırım. Adriana ve İsabella konuşmaları duymuş fısırdaşarak konuşuyordur. Adriana:Kesin büyük bir aşk doğucak. İsabella:Bencede. Adriana:Darısı başımıza.. İsabella:Hiç sanmıyorum Edward hiç tipim değil. Adriana:Belli olmaz.Ayrıca bu aralar Edward'a takmış durumdasın.Sonumuz hayırolsun bakalım xD
Hastane -Zac'in Odası- Zac'in içi içini yer.Artık refleks bile veremez olmuştur.Sadece deliler gibi kendi kendine konuşur.. Zac:Kendimi neden bu kadar paralıyorum?Oysaki buralardan çekip gitsem...Hayır!Vanessa'nın bana ihtiyacı var! Zac ayaklanmış ve Vanessa'nın yanına (Yoğun Bakıma) gitmek için telaşlı adımlarla yürüyordur. Yoğun Bakım -Vanessa'nın Yanı- Zac odaya girer ve hemen Vanessa'nın yanına koşar. Zac:Bitanem iyimisin?Sensiz yaşayamıyorum.Lütfen kalk artık.İstediğin kadar kız bana ama böyle sessiz kalma! O arada birden Vanessa'ya bağlı aletten garip sesler gelmeye başlar. Zac:Doktooor!Hemşireee!Yetişiiin! Doktor ve hemşire içeri girer ve Vanessa'nın aletine bakarak telaşlanırlar. Zac:Ne oluyor söyleyin!! Doktor:Üzgünüm sizi dışarı almak zorundayız! Zac'i dışarı çıkarırlar ve 20 dakika sonra doktor Zac'in yanına gelir. Zac:Ne oluyor doktor bey! Doktor:Sanırım Vanessa .......
27.Bölüm Sonu ... | |
|