Melike~~ Senarist Melike
| Konu: 8.Bölüm | Selike* Ortak Yapım Salı Mart 17, 2009 6:24 am | |
| Demi evden çıktıktan sonra Nickte evden ayrılır fakat o da ne?Magazinciler onu görüntüler.Miley televizyonda bunu izler ve Corbin'e haber verir. Corbin:Alo Miley:Alo Corbin ben Miley.Televizyonu izledinmi. Corbin:Bende sana tam onu haber vericektim. Miley:Nick böyle bişeyi nasıl yapar.Onu öldürücemm.İntikamım acı olucak Corbin:Ben yurtdışına çıkıyorum döndüğümde herşey iyi olsun istiyorum.Sen herşeyi halledersin.Değil mi? Miley:Bana güvenebilirsin.Hoşçakal iyi yolculuklar. Corbin:Saol.Allah sana kolaylık versin. **********--------- Vanessa'nın evi ---------********** Vanessa:Aaa Zac hoşgeldin. Zac:Çalışıcatık unuttun mu? Vanessa:Ne unutması nerden çıkardın ? Zac:Habersizmiş gibi duruyorsunda. Vanessa:Yoo sadece.. Neyse oturmazmısın Zac:Biran önce başlıyalım. Vanessa:Bana uyar. Vanessa ve Zac çalışmaya öyle dalmışlardırki çalan telefonlarını duymazlar.Ashley Zac'i tan 5 kez aramıştır.En sonunda ; Ashley:Neyse sonra söylerim yurtdışına gideceğimi.Nasılsa artık umrunda bile değilim. **********---------Havalimanı---------********** Ashley:Corbin hangi rüzgar attı seni buraya? Corbin:Ben yurtdışına gidiyorum.Uzaklaşmak çok iyi olucak. Ashley:Haklısın benim içinde. Corbin:Seni gördüğüme çok sevindim. Ashley:Biletine baktığımda gördüğüme göre yanyana oturuyoruz. Corbin:Bi bakiyim..Valla yanyanayız Ashley ve Corbin gülüşürler ve saatleri geldiğinde uçaklarına binip uzaklaşırlar. **********---------Vanessa'nın Evi---------********** Vanessa:Çok geç oldu bırakalım istersen.Biraz oturalım. Zac:Seni bilmem ama ben öldüm yorgunluktan. Vanessa:Aynen bende.Biraz içkiye ne dersin? Zac:Hayır dersem büyük kötülük ederim kendime Vanessa:Hadi kalk sandalye tepesinde.Koltuğa geç. Zac:Biraz yayılmakta fayda var. İkiside gülüşürler ve 3 saat sonra saat 2 olmuştur ve acayip sarho olmuşlardır. Zac:Sizin ilişki ne oldu ?? Vanessa:Bende bilmiyorum.Şuan tam istediğim kişinin yaındayım.Dünyanın en şanslı kızıyım yani . Zac:Aaa yapma.Şuan en şanslı benim.Peki bir oyun oynayalım. Vanessa:Nasıl bir oyun.Sen söyle ben yapiyim. Zac:Şimdi bana yatak odanı gösterirmisin? Vanessa:Aklımdan geçeni yapmicaksın dimi. Zac:Evet yapıcam.Atla kucağıma küçük hanımm. Vanessa:Atladım bile. Zac:Oo sen kilo almıssın. Vanessa:Şimdi yersin terliği kafana. Zac:Tamam sustum. Sabah olur ve Vanessa uyanır.Etrafına bakar ve bağırır. Vanessa:İnanmıyorum çok geç oldu.Zac kalk geç kaldık. Zac:Neye yaa! Vanessa:İşe ama birazdan bir işimiz olmicak o yüzen sorun yok. Zac hemen kalkar ve giyinir. **********---------Miley'n evi---------********** Nick eve gelir ve eşyalarını toplamaya başlar.Miley uykudan uyanır ve ; Miley:Napıyosun sen burda. Nick:Günaydın bebeğim. Miley:Bana bebeğim deme.Herşeyi biliyorum.Beni nasıl aldattığını da. Nick:Saçmalama benim için enden başkası yok. Miley:Yeme beni Nick.Dün Demi'yle yattığını biliyorum inkar etme artık. Nick:Neler diyorsu ben onla yatmadım. Miley:Paparaziler öyle demiyor ama. Nick:Paparaziler mi ? Miley:Şimdi defol git bu evden. Nick:Günahımı alıyorsun aşkım. Miley:Bana bak aklını başına topla.Ya ben ya demi sürtüğü. Nick:O *** değil. Miley:Bak bak nasılda koruyorsun! Nick Mileyi öpmek için yanaşır fakat Miley ona tokatı basar. Miley:Pislik!Kimbilir başka kaç kızı böyle uyutuyosun.Acıyorum o kıza.Acıyorum ... Nick:Tamam o zaman gidiyorum. Miley:Cehenneme kadar yolun varr! Nick gittikten sonra Miley ağlayarak; Miley:Bunun hesabını ikinizede sorucam.Görürsünüz siz. | |
|